11 March 24 / Veegmachines

                          

DE PICOBELLO 151

Dit is een zeer innovatieve manuele veegmachine, uitgerust met een gepatenteerd zuigsysteem zonder batterijen dat stof effectief opvangt.
Deze technologie veegt 10 keer sneller dan een traditionele bezem. Deze veegmachine combineert productiviteit gebruiksgemak en ecologie, en kan gebruikt worden op elk klein of middelgroot stoffig of industrieel oppervlak.

De Picobello 151 heeft een onbeperkte werktijd en is 100% ecologisch!

De Picobello 151 is uitgerust met het gepatenteerde Ecovac® mechanische zuigsysteem dat volledige controle biedt over stof. 
Deze veegmachine heeft een reinigingsbereik van 730 mm, waardoor een reinigingscapaciteit van 2.190 m²/u kan worden bereikt.

De Picobello 151 is ontwikkeld met een geïntegreerd zuigsysteem dat werkt zonder batterijen, motoren of kabels om productiviteit, eenvoud, milieuvriendelijkheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding te garanderen.

Opvangbakken

Dankzij de grote opvangbakken vooraan en achteraan kan het vuil zowel in de vooruit- als in de achteruitversnelling worden verzameld.
Opvangbak voor fijn stof: 4 L
Opvangbak voor grof vuil: 26 L

 

Verstelbare steel

De Picobello 151 is een efficiënte veegmachine met een in hoogte verstelbare duwhendel.
Hij is geschikt voor diverse toepassingen en kan gebruikt worden ideaal voor het opvegen van stof en vuil in scholen, kantoorgebouwen, ziekenhuizen, luchthavens, winkelcentra, magazijnen, parken, flatgebouwen, sportclubs, parkeergarages...

Stevig metalen chassis

De Picobello 151 heeft een duurzaam metalen frame, beschermd met een roestwerende verf.

Opklapbare verstelbare zijborstel

Wanneer de Picobello 151 in werking is, activeert het zijwiel zowel de hoofdborstel als de zuigventilator, die op hoge snelheid gaan draaien, waardoor een zuigeffect ontstaat en het stof wordt opgezogen.
De verstelbare zijborstel, gemonteerd op schokdempers, zorgt ervoor dat de Picobello 151 in hoeken en langs muren kan vegen.
De Picobello 151 werkt goed op zowel harde als zachte vloeren, binnen en buiten.

Instelbare druk van de hoofdborstel

De druk van de hoofdborstel kan worden aangepast aan het vloertype en het soort vuil.

Grote achterwielen

Grote aandrijfwielen met zelfsmerende lagers zorgen voor een optimaal veegresultaat, ook bij lage snelheid. De machine kan in beide richtingen vegen.

Polyester filter

Deze veegmachine is uitgerust met en polyester, uitwasbare patroonfilter voor de stofafzuiging. De Picobello 151 zorgt door zijn gepatenteerde stofafzuiging voor een stofvrij veegresultaat. De geïntegreerde filter is waterbestendig en kan eenvoudig gereinigd worden.

VIDEO

Vraag nu je gratis demo

 

Lees meer binnen

De professionele adviseurs van het Kathagen team staan voor jou klaar.
Team Kathagen
Bel ons nu! +32 89 46 37 94